Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Alexandra Joel

A párizsi modell

Egy sokkoló családi felfedezés után Grace Wood elhagyja az álmos vidéki Ausztráliát, és Párizsba utazik, miután különleges szépségének és egy szerencsés fordulatnak köszönhetően magától Christian Diortól kap csábító ajánlatot.
A második világháború utáni Párizs magával ragadja. Grace boldogan veti bele magát új életébe, így nemcsak gyerekkora dédelgetett álma valósulhat meg, de megtalálhatja az önmagához vezető utat is.
Miközben a Dior-birodalomban modellként dolgozik, Grace grófokkal és hercegnőkkel, írókkal és művészekkel, diplomatákkal és politikusokkal kerül egy társaságba. Ám amikor beleszeret a jóképű Philippe Boyer-be, még nem tudja, hogy a férfi kettős életet él, mint ahogy azt sem, hogy a múltja szörnyű következményeket tartogat a számára is. Grace belekeveredik Philippe veszélyes kémakcióiba, és felfedezi saját származása mögött rejlő döbbenetes igazságot is, miközben rájön arra, hogy élete komoly veszélyben forog.

Az 1940-es évek második felében Párizsban játszódó regényt igaz történet
ihlette.

Leírás

376 oldal.

Kartonált.

Fordító: Gábor Nikoletta

További információk

Tömeg 400 g
Méretek 140 x 30 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Alexandra Joel ausztrál újságíró, több folyóirat és magazin állandó szerzője, ezenkívül egy divattörténetről szóló könyv írója. Miután elvégezte a Sydney-i Egyetem pszichológia szakát, pszichoterapeutaként is dolgozik. Jelenleg Sydney-ben él férjével és két gyerekével. A történelem, a művészettörténet és a divat témáiban folytat tanulmányokat, és rajong Párizsért.