Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Jourdan Belfort

A Wall Street farkasa

1987-et írunk. A Wall Street a világtőzsde epicentruma, ahol a zabolátlan mohóság és az ócska csillogás közepette tucatjával bukkantak fel és tűntek el a milliomosok.
Ebből a talmi yuppie közegből indult Jordan Belfort, aki a kilencvenes évek amerikai pénzügyi világának leghírhedtebb figurája lett. Belfort a válság hamvaiból építette fel saját brókercégét, amely egy atombomba hatékonyságával gyűrte maga alá egész Amerikát. A Stratton Oakmond maga volt a megtestesült hatalom, amelynek legtetején Jordan Belfort ült. Ő lett a Wall Street farkasa – annyi pénzt keresett és annyit költött luxusautókra, jachtokra, drogokra, nőkre, amennyit földi halandó elképzelni se tud. A fiatal tőzsdeügynökök istenítették, és vakon teljesítették utasításait.
Jordan Belfort lentről indult – “lejjebb voltam a legalsó pocsolyaféregnél” -, és nagyon magasra jutott, ahonnan mélyre zuhant. Csalás és pénzmosás vádjával 20 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

A regényszerűen megírt, tényfeltáró önéletrajzban a modern kor egyik legnagyobb tőzsdemanipulátorának élete rajzolódik ki.
A könyvből Martin Scorsese filmet forgatott Leonardo DiCaprio főszereplésével.

3.970Ft

archív

Elfogyott

Leírás

480 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Kovács Kristóf

További információk

Tömeg 930 g
Méretek 175 x 45 x 236 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Jordan Belfort 26 évesen multimilliomos volt, 36 évesen elítélték tőzsdecsalásért és pénzmosásért. 20 hónapot töltött börtönben, egy hónapot drog- és alkoholelvonó intézetben. Jelenleg Los Angelesben él.