Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Jim Robbins

Azok a csodálatos madarak

A szárazföldi gerincesek közül egyetlen állat sem él a Földön olyan szabadon, olyan változatosságban és akkora számban, mint a madarak. Már ez is elegendő ok arra, hogy különleges kapcsolatunk legyen velük. Elbűvölnek bennünket az énekükkel, a szárnyalásukkal, és már puszta látványuk is örömet okoz.
A madarak számos vállalkozásunkban segítettek bennünket a történelem folyamán. Megtanítottak repülni, a mai napig élelmet és ruházatot biztosítanak nekünk, és még mindig rengeteg mindent tudhatunk meg tőlük a természetről és az emberi létről.
Ez a könyv a madarakról szól, ezekről a csodálatos teremtményekről, amelyek felbecsülhetetlen értéket képviselnek az emberiség számára: ökológiai és spirituális szempontból egyaránt.
A szerző ebben a könyvben nemcsak rengeteg érdekességet ír a madarakról, de szeretné másképp láttatni ezeket a szárnyas lényeket, és ráébreszteni a laikusokat varázslatosságukra. Jim Robbins abban bízik, hogy a könyv elolvasása után csodálata ragályos lesz.

 

 Egy ausztrál legenda úgy tartja, hogy valamikor
darabokra tört egy szivárvány, és a szilánkjai
zuhanás közben madarakká változtak.

 

Leírás

376 oldal.

Kartonált.

Fordító: Torma Péter

További információk

Tömeg 390 g
Méretek 140 x 31 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Jim Robbins újságíró az USA-beli Montanában él a családjával. Több mint harminc éve publikál különböző magazinokban és újságokban. Főbb témái a környezet és az emberi központi idegrendszer. Öt ismeretterjesztő könyv szerzője.