Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Mandy Baggot

Egy karácsonyi csók

Mindenki szereti a karácsonyt. Így van vele Isla Winters is. Húgával, aki egy tragikus kimenetelű baleset után tolószékbe kényszerült, Notting Hillben élnek, London izgalmas, ezerarcú városrészében, ahol a nagy sikerű film, a Sztárom a párom is játszódik. És hol másutt lenne pompásabb a karácsonyi időszak, mint itt? A városrész ünnepi fényekbe öltözik, és pazar partik helyszíne lesz. Csakhogy Isla ezúttal nem tudja igazán élvezni kedvenc ünnepét, annyi gond, teher és intéznivaló nehezedik a vállára.
Épp a cége karácsonyi partiját szervezné, amikor Londonba érkezik a vállalat új vezérigazgatója, és mindent a feje tetejére állít. Nem elég, hogy jóképű és frissen elvált, de a két kislányát is magával hozza Londonba, majd befogja Islát új projektjébe, ami mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.
Mandy Baggot szívet melengető regénye tele van izgalmas csavarokkal és fordulatokkal, váratlan és mulatságos helyzetekkel. A szereplők szinte életre kelnek a könyv oldalain, és az olvasó már-már a történet részesének érezheti magát.

Képzeljünk el egy tökéletes karácsonyi csókot… A férfi keze a lány derekán, a lány keze a férfi arcán… és közben csendesen esni kezd a hó…

Igazi karácsonyi könyv, amely nem hiányozhat a karácsonyfa alól!

Leírás

336 oldal.

Kartonált.

Fordító: Tamás Dénes

További információk

Tömeg 370 g
Méretek 140 x 27 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Mandy Baggot brit írónő, számos könnyed hangvételű, romantikus regény szerzője. Szereti a fehérbort, a countryzenét és Korfu szigetét. Angliában él férjével és két lányával.