Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Stephanie Land

Egy szobalány vallomása

Egy egyedülálló anya személyes és őszinte vallomását tartja kezében az olvasó.
Stephanie Land könyve önéletrajzi regény, amely egy bántalmazó kapcsolatból elmenekülő fiatal nő sorsát követi végig. Alig egyéves kislányával kezdetben hajléktalanszálláson él, majd olcsó, lerobbant albérletekben tengődik, és számtalan állami segélyt igényelve keresi a biztonságot és az anyagi függetlenséget. A célja eleinte mindössze a túlélés, de az örökös munka és a számlák ördögi köréből csak akkor képes végleg kiszakadni, ha magasabbra emeli a tekintetét, és megvalósítja régi álmát: továbbtanul, és íróvá válik.

A könyv alapján a Netflix nagy sikerű sorozatot is készített.

 

„Két évet töltöttem azzal, hogy házakat takarítottam. Amit ott láttam, arra az elhatározásra juttatott, hogy sohasem akarok gazdag lenni” – nyilatkozta Stephanie Land a Vox magazinnak adott interjúban.

Leírás

304 oldal.

Kartonált.

Fordító: Czagányi Anikó

További információk

Tömeg 370 g
Méretek 146 x 25 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Stephanie Land amerikai blogger és író. Leginkább az Egy szobalány vallomása című írásáról ismert. Land több cikket is írt az Egyesült Államokban tapasztalható szegénységről. Jelenleg második könyvén dolgozik. Stephanie boldog négygyerekes mozaikcsaládban él a férjével, Tim Fausttal.