Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Emily Giffin

Láthatatlan kötelék

Lélekmelegítő, ámde izgalmas fordulatokkal teli történet arról, mi az igaz szerelem, mit jelent a hovatartozás és a láthatatlan kötelék.
A harminchat éves Marian élete látszólag maga a tökély, és erről nemcsak a környezetét, de magát is sikerült meggyőznie. Egy sikeres tévésorozat producereként áloméletet él New Yorkban, gazdag és befolyásos vőlegénye mellett. Azonban egy este elegáns lakásának küszöbén ott áll egy kamaszlány: Kirby. Azért jött, hogy megismerje az édesanyját. Marian tökéletesnek látszó világa fenekestül felfordul. Szembesülnie kell a tizennyolc éve eltemetett titokkal, szembe kell néznie azzal, amit el akart felejteni. Miközben Marian lassan megismeri a lányát, Kirbyt, ráeszmél, hogy élete egyáltalán nincs sínen: hogy változtatnia kell, azt kell tennie, amit a szíve diktál. Eközben Kirby, aki bár a fejébe vette, hogy felkutatja vér szerinti szüleit, megtapasztal egy, az övétől eltérő, teljesen más, izgalmas világot, és rájön, hol az igazi otthona.

Elfogyott

Leírás

408 oldal.

Kartonált.

Fordító: Pavlov Anna

További információk

Tömeg 420 g
Méretek 140 x 28 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Emily Giffin jogásznak indult, ám néhány év után rájött, hogy igazi hivatása az írás. Bár első regényét nyolc kiadó is visszautasította, pár éven belül az egyik legtöbbet olvasott női íróvá avanzsált. Regényei szinte mindig felkerülnek a New York Times bestsellerlistájára, az egyikből film is készült. Emily Giffin jelenleg Atlantában él a férjével és három gyerekükkel.