Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Dr. Jonathan Reisman

Testünk láthatatlan világa

Ez a könyv egy kalandregény, az emberi test csodáit és betegségeit felfedező utazásról szól, amely azzal kezdődött, hogy belenéztem egy holttestbe, és ezáltal közvetve belekukkantottam a saját testembe és az összes többi emberébe is” – írja a szerző, és meginvitálja az olvasót, vegyen részt ezen a fantasztikus utazáson, és ismerje meg az emberi test nem látható, rejtett világát.
Testünk világa éppoly lenyűgöző, mint a természet. Részeinek és elemeinek összehangolt működése határozza meg az életünket, és tesz minket olyanná, amilyenek vagyunk.
Jonathan Reisman egyedülálló módon írja le különböző szerveink működését, miközben hol érdekes, hol humoros, hol meghökkentő történetekkel fűszerezi a tudományos tényeket.
A szerző nemcsak orvos, természettudós és kalandvágyó utazó, de elképesztően sokrétű ember, korokon és kultúrákon átívelő orvosi tapasztalattal, amelyet végtelen könnyed stílusban, közérthetően és viccesen oszt meg az olvasóval.

Leírás

320 oldal.

Kartonált.

Fordító: Gábor Nikoletta

További információk

Tömeg 370 g
Méretek 124 x 26 x 183 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Dr. Jonathan Reisman elsősorban orvos, de nem utolsósorban író, természettudós és a világra nyitott ember. Orvosi munkásságát nemcsak kórházban végezte, hanem a világ legtávolabbi részein: az Antarktiszon, Alaszkában, az orosz tundrán, Nepálban és Indiában. A Testünk láthatatlan világa dr. Reisman első könyve, és máris hat nyelvre fordították le. A szerző jelenleg Philadelphiában él a feleségével és gyerekeivel.