Bejelentkezés

Hibás jelszó?

Kosár megtekintése

Fein - Schneider

Újabb titkos szabályok

Több mint 15 év telt el a nagy sikerű Titkos Szabályok című könyv megjelenése óta. Azóta számtalanszor megbizo­nyosodtunk arról, hogy a Szabályok működnek, hiszen több ezer nő életét változtatták meg. Vajon mitől lettek ennyire népszerűek a Titkos Szabályok? A válasz egyszerű: mert működnek! Egyenes utat mutatnak az Igazi megtalálásához.
Most a Titkos Szabályok folytatását tartod kezedben, kedves Olvasó. Ezt a kötetet azért írtuk, hogy megosszuk veled azokat a tapasztalatokat, amelyekre az első kötet megjelenése óta szert tettünk. És azért is, mert sok-sok Titkos Szabályok-követő kérdésekkel bombázott minket. Arra voltak kíváncsiak, hogyan alkalmazhatók a Szabályok nem általános szituációkban. Mit kell tenni távkapcsolatok esetén? Hogyan szerezzük vissza exbarátunkat? Hogyan randizzunk egy celebbel? Mi a teendő, ha egy kollégánkkal szeretnénk össze­jönni? Mire figyeljünk internetes társkeresés során?
Ezekre és még sok más kérdésre kapsz választ, továbbá bátorítást arra, hogy ne add fel, akkor sem, ha csalódás ért. Újrakezdeni mindig lehet!

 

Eredeti ár: 2.970 Ft
20% online kedvezménnyel

Leírás

248 oldal.

Keménytáblás.

Fordító: Pavlov Anna

További információk

Tömeg 330 g
Méretek 126 x 24 x 187 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

This author did not have detail information