Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Laurel Corona

A négy évszak

A híres velencei leányárvaház és zeneiskola, az Ospedale della Pietà lépcsőjén két kislányt találnak az apácák. A lánytestvérek rendkívüli zenei tehetséget mutatnak már kicsi koruk óta. A fiatalabbik, a tüzes, temperamentumos Chiaretta csodálatosan énekel, míg az idősebb, a csendes, visszahúzódó természetű Maddalena mennyei hangokat képes előcsalogatni hegedűjéből.
Felcseperedésük után a két lány élete különböző ösvényeken halad tovább. Chiaretta feleségül megy egy gazdag arisztokratához, és Velence egyik legbefolyásosabb asszonyává válik. Maddalenát a barokk zenei élet nagymestere, Antonio Vivaldi veszi pártfogásba, akinek a múzsája lesz. Beteljesülhetetlen szerelmük gyümölcseként szebbnél szebb zeneművek születnek.
A 18. században játszódó, költői gazdagsággal megírt regényben Velence egyik legpompásabb időszaka kel életre, s benne két elválaszthatatlan lánytestvér szívet melengető története.

Leírás

456 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Balázs Laura

További információk

Tömeg 640 g
Méretek 146 x 40 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

„Lelkes teniszezo vagyok, amator vitorlázó, rettenthetetlen utazó, mindenevo könyvfogyasztó és egész jó szakács” – írja magáról Laurel Corona, számos könyv szerzoje, aki San Diegóban él, és angol irodalmat tanít az ottani egyetemen. A négy évszak címu regénye megjelent Spanyolországban, Franciaországban, Németországban és Portugáliában.