Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Peter Kerr

Egy tavasz Mallorcán

Mallorcán a narancsszezon jelzi a tavasz kezdetét. A napfényes paradicsomba települt skót család izgatottan készül az eseményre. Meghozza-e gyümölcsét a sok munka? Megtarthatják-e a tanyát? Vagy az álom rémálommá válik?
A kemény munka mellett a család megpróbál lazítani is. Medencét építtetnek, az ősrégi műhelyből saját bárt alakítanak ki, a Burns-estéken szól a skót duda, folyik a whisky, és a mandulafák alatt skótkockás kiltjükben ropnak az emberek. Jókedvben sosincs hiány!
Azonban a varázslatos sziget tavasz végi virágesőjén, a mallorcai falvak nyugalmas csendjén, a pompázatos tájakon és vendégcsalogató házakon túl mindig akad valami kis kalamajka, amely felpezsdíti a skót család életét.

A kötet, akárcsak az Egy tél Mallorcán vagy Egy nyár Mallorcán, kacagtató történetekbôl áll. Többek között fény derül arra, miért tartóztatnak le egy hurkát, használ-e a szerzônek kutyája gyógyszere, ki az a dr. Jézus és vajon ízletes étel-e a „Frank Zappa”.

2.570Ft

Uncategorized

Elfogyott

Leírás

320 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Sziklai István

További információk

Tömeg 472 g
Méretek 146 x 29 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Peter Kerr skót származású író Nagy-Britanniában él feleségével és két fiával. Jazz zenészként indult. Három évet töltött a családjával Mallorcán, majd hazatért az „öreg kontinensre”, és megírta nagy sikerű mallorcai regényeit.