Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Jeffrey Eugenides

Házassági összeesküvés

A klasszikus regények nem mentek ki a divatból. Ennek bizonyítéka a jeles szerző új regénye, amely három friss diplomás fiatal életkezdését követi nyomon a 80-as évek Amerikájában. Madeleine, a gyógyíthatatlan romantikus, Jane Austin regényeinek lelkes kutatója, polgári családból jön, s kissé szégyelli is, hogy ennyire normális. Szerelme, Leonard, briliáns elme, zavaros családi háttérrel, komoly betegséggel, mániás depresszióval küzd, amely nem csak házasságát Madeleine-nel, de egész életét felőrli. A háromszöget Mitchell zárja, aki évek óta reménytelenül szerelmes Madeleinebe, s mégsem adja fel álmát, hogy a lány egy nap a felesége lesz.
Bár szó esik benne házasságról, házassági bonyodalmakról, szerelemről, barátságról, a regény elsősorban a felnőtté válásról szól. A főhősök az élet nagy kérdéseire keresik a választ: Ki vagyok én, és hová tartok? Mi a szeretet? Mi az élet értelme?
Jeffrey Eugenides a Pulitzer-díjas Egy test, két lélek után 10 év óta először jelenik meg új regénnyel, s ezúttal is igényesen szórakoztató könyvet írt. A cselekmény hálója mindvégig fogva tartja az olvasót.
Megjelenése óta a regény folyamatosan szerepel a bestseller listák élén, s a magyar kiadással körülbelül egy időben közel húsz országban jelenik meg.

Elfogyott

Leírás

488 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Kovács Kristóf

További információk

Tömeg 670 g
Méretek 146 x 44 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Jeffrey Eugenides 1960-ban született Detroitban, görög származású szülők gyermekeként. Első regénye, az Öngyilkos szüzek, 1993-ban jelent meg, s azóta 15 nyelvre fordították le, és mozifilm is készült belőle. Második regénye, az Egy test, két lélek 2003-ban Pulitzer-díjat kapott, és több mint egy évig szerepelt az amerikai és európai sikerlistákon. A szerző jelenleg Berlinben él a feleségével és kislányával