Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Erica Jong

Mentsd meg az életed

“Itt az emberek nemcsak beszélnek, hanem levegőt is vesznek.”Anthony Burgess

Isadora Wing már nem retteg a repüléstől. Isadora Wing végre meg akar tanulni repülni. Változtatni szeretne az életén, de nem tudja, hogyan.
Házassága romokban hever; a hajszálrepedésekből tátongó szakadék alakult ki közte és férje között. Bár két szeretője között jól elvan, úgy érzi, ez már nem elég, és kipróbálja egy nő testi-lelki barátságát. Elindul a hírnév göröngyös útján, hiszen bestseller regényét megfilmesíteni készülnek Hollywoodban, mégsem talál kiutat élete zsákutcájából.
A várva-várt változást egy jóval fiatalabb férfi szerelme hozza el az életébe. Isadora ráébred, hogy nincs értelme tovább sínylődnie egy boldogtalan házasságban, ideje megmentenie az életét.
Erica Jong második regényében is a tőle megszokott stílusban, szabadon, minden prüdéria nélkül ír a szerelemről, a szexről, az erotika sokak által tabunak ítélt területeire tett kirándulásairól.
Hogyan kezdődött Isadora Wing története? Kiderül a Rettegés a repüléstől című könyvből.

2.570Ft

archív

Elfogyott

Leírás

364 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Pavlov Anna

További információk

Tömeg 530 g
Méretek 146 x 35 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Erica Jong egy New York-i értelmiségi zsidó családbban nőtt fel. Irodalomtörténetet tanult a Columbia Egyetemen. Bestseller-listás regényein kívül több verses- és tanulmánykötete jelent meg.