Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Sandra Gulland

Napóleon felesége

Sandra Gulland regénytrilógiájának második kötetében Joséphine, immár Madame Bonaparte, a forradalom utáni zűrzavaros Párizsban kezdi meg új életét a diadalútján elinduló Napóleon oldalán. Férje, a szenvedélyes, energikus és gyakran kiszámíthatatlan korzikai katona, hamarosan a francia nép hősévé válik, és Joséphine-nek szembe kell néznie azzal, hogy közös életükben főszerepet játszik a történelem.

Az egykori jóslat beteljesülni látszik. Bár az előkelő rangra emelkedés nem kevés áldozattal jár, és a veszteségekért teljességgel nem is kárpótolhat a sors, a kudarcaiban is megingathatatlan optimizmussal kitartó Joséphine a megannyi kísértés, árulás és küzdelem között is a régi kedves Rose marad.

A történelmi regény, amelyben Joséphine naplóbejegyzésein kívül Napóleon szerelmes leveleit is olvashatjuk, izgalmas képet tár elénk Franciaország egyik legérdekesebb korszakáról.

2.870Ft

archív

Elfogyott

Leírás

416 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Kós Krisztina

További információk

Tömeg 720 g
Méretek 146 x 43 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Sandra Gulland Kanadában él férjével és két gyermekével. A francia történelem legizgalmasabb korszakaiban játszódó regényeivel vált nemzetközileg ismert íróvá.