Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Mandy Baggot

Szingliként a nyárba

A munkamániás Tess, miután kikosarazta aktuális hódolóját, otthagy csapot-papot, hogy elkísérje legjobb barátnőjét Korfu szigetére, akit viszont a barátja hagyott cserben. A két lány elhatározza, hogy ezúttal szigorúan férfitársaság nélkül töltik a szabadságukat. Tengerparti napozással és tavernalátogatással töltik az időt, amikor megjelenik a színen Andrasz és családja. Az elvált férfi ráveszi Tesst, játssza el a barátnője szerepét, hogy kivédje anyja kerítőnői próbálkozásait. Cserébe felajánlja, segít a lányoknak. Miközben a férfi idegenvezetésével a csajok bebarangolják a szigetet, Tess és Andrasz vonzódni kezdenek egymáshoz. De vajon túl tudják-e tenni magukat korábbi csalódásaikon, vagy kapcsolatuk megmarad a puszta szerepjátszás szintjén?

Mandy Baggot legújabb regénye ezúttal sincs híján izgalomnak és komikus helyzeteknek. Az olvasó szinte együtt utazgat a szereplőkkel Korfu csodálatos szigetén, gyönyörködik az azúrkék tengerben és a zöld hegyekben.

Leírás

320 oldal.

Kartonált.

Fordító: Tordai Éva

További információk

Tömeg 370 g
Méretek 140 x 26 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Mandy Baggot brit írónő, számos könnyed hangvételű, romantikus regény szerzője. Szereti a fehérbort, a countryzenét és Korfu szigetét. Angliában él férjével és két lányával.