Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Fein - Schneider

Újabb titkos szabályok

Több mint 15 év telt el a nagy sikerű Titkos Szabályok című könyv megjelenése óta. Azóta számtalanszor megbizo­nyosodtunk arról, hogy a Szabályok működnek, hiszen több ezer nő életét változtatták meg. Vajon mitől lettek ennyire népszerűek a Titkos Szabályok? A válasz egyszerű: mert működnek! Egyenes utat mutatnak az Igazi megtalálásához.
Most a Titkos Szabályok folytatását tartod kezedben, kedves Olvasó. Ezt a kötetet azért írtuk, hogy megosszuk veled azokat a tapasztalatokat, amelyekre az első kötet megjelenése óta szert tettünk. És azért is, mert sok-sok Titkos Szabályok-követő kérdésekkel bombázott minket. Arra voltak kíváncsiak, hogyan alkalmazhatók a Szabályok nem általános szituációkban. Mit kell tenni távkapcsolatok esetén? Hogyan szerezzük vissza exbarátunkat? Hogyan randizzunk egy celebbel? Mi a teendő, ha egy kollégánkkal szeretnénk össze­jönni? Mire figyeljünk internetes társkeresés során?
Ezekre és még sok más kérdésre kapsz választ, továbbá bátorítást arra, hogy ne add fel, akkor sem, ha csalódás ért. Újrakezdeni mindig lehet!

Elfogyott

Leírás

248 oldal.

Keménytáblás.

Fordító: Pavlov Anna

További információk

Tömeg 330 g
Méretek 126 x 24 x 187 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

This author did not have detail information