Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Suzanne Schlosberg

1001 éjszaka szex nélkül

Suzanne csinos, sportos és okos harmincas újságíró. Nincs vele semmi baj: nem nyafka, nem válogatós, nem házisárkány, és semmilyen rejtélyes kórság sem gyötri. Mégis mintha átok ülne rajta. A szinglik átka. Hogy mi az? Talán sokan tudják a választ. Amikor az ember mindent megtesz azért, hogy társra találjon, de hiába. Így van ezzel hősnőnk is. Miután kilép egy sehová sem vezető hároméves kapcsolatból, kezdetét veszi a kudarckorszak, a cölibátus érája. Suzanne igazi rekordot dönt, amikor több mint ezer napot kibír szex és pasi nélkül. Pedig nem tétlenkedik: másik városba költözik, egzotikus utazásokon vesz részt, órákat tölt internetes párkereső oldalakat böngészve, instant randikat bonyolít, a feng shui jegyében beszerez egy hal nélküli akváriumot, mely szintén a várva várt férfit hivatott bevonzani.
Suzanne párkeresési viszontagságai ellenére sem veszíti el a humorérzékét, sem az optimizmusát, és a végén megtalálja, ha nem is a Mr. Tökéletest, de a Mr. Pont-Neki-Valót.

3.570Ft

archív

Elfogyott

Leírás

280 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Barta Judi

További információk

Tömeg 450 g
Méretek 146 x 27 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Két ikerfiú anyukája vagyok, ezenkívül író, újságíró és növény-sorozatgyilkos. Egyszer kibírtam ezeregy napot szex nélkül, s ez a felejthetetlen élmény ihlette ezt a könyvet, amelyból sajnos nem forgattak filmet Hollywoodban, de lefordították német, holland, portugál és román nyelvre.