Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Juliet Grey

A fényűzés napjai

1774, Párizs. Mária Antónia mindössze tizennyolc éves, amikor trónra kerül XVI. Lajos feleségeként. Az uralkodópárra hatalmas feladat hárul: megőrizni a Bourbon-dinasztiát, és távol tartani Franciaországot a tengerentúlról fújó forradalmi szelektől. Vajon hogyan birkózik meg mindezzel az ifjú királyné? Feladja-e szórakozásait, extravagáns életmódját, a ruhaköltemények vásárlását, a szenvedélyes színházba és operába járást?
Mária Antónia próbál felülkerekedni az őt körülvevő pletykákon és intrikákon, s miközben sokszor szomorúan botorkál házassága sötét útvesztőiben, boldogan hordozza méhében gyermekét, majd titkos szerelembe bonyolódik a svéd Fersen gróffal.
Franciaország tragikus sorsú és fényűző életviteléről elhíresült királynéjának tizenöt évnyi uralkodásáról szól ez a történelmileg hitelesen megírt, lebilincselő regény, amely a Mária Antónia életét megörökítő trilógia második kötete.

3.970Ft

archív

Elfogyott

Leírás

448 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Kovács Kristóf

További információk

Tömeg 630 g
Méretek 146 x 41 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Juliet Grey jó ismerője az európai és kiváltképp a francia történelemnek. Történelmi témájú regényein kívül más műfajokban is alkot, emellett újságíró és színházi színésznő. Férjével New Yorkban él.