Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Nöelle Harrison

A házasságtörő

Minden háznak megvan a maga titka…

A harmincas évei közepén járó Nicholas maga mögött hagyja kényelmes életét Dublinban, és vidékre menekül. Szabadulni akar annak emlékétől, hogy felesége megcsalta, s a házassága zátonyra futott. Vesz egy vidéki házat, s újult erőkkel kezd neki a felújításnak. Ám a ház mintha beszélne hozzá. Nicholas hangokat hall, melyek nem tudni, honnan jönnek, ám vélhetően egy nő hangjai. Nicholas rájön, hogy nem képzelődik: minden kétséget kizáróan egy nő szelleme él vele együtt a házban.

Ő June, aki a második világháború idején költözött oda Roberttel, a férjével. Amikor Robert June könyörgése ellenére bevonul, a fiatal nő magára marad. A házat gyümölcsöskert veszi körül, tele érett piros almával, s a kerten túl ott a kísértés…
Ahogy kibontakozik a házasságtörő nő erotikus részletekkel átszőtt meséje, a két szálon futó regény egy történetté olvad, s Nicholas kezd ráébredni, mi volt a baj a saját házasságában.
Noëlle Harrison lassú, mégis magával ragadó prózájában az olvasóval együtt végigjárja a legmélyebb és sokszor gyötrelmes emberi érzelmek – szerelem, szenvedély, féltékenység – útvesztőit, s a szív eldugott zugaiba enged betekintést.

3.670Ft

szépirodalom

Elfogyott

Leírás

432 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Listár Eszter

További információk

Tömeg 600 g
Méretek 146 x 40 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Noëlle Harrison Angliában született, jelenleg Írországban él. Eddig három regénye jelent meg, s mindegyiket nagyra értékelték az irodalmi kritikusok. Az írónő színdarabokat és művészettörténeti tanulmányokat is ír.