Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Sue Monk Kidd

A sellő legendája

A 42 éves Jessie egy családi tragédia miatt visszatér gyerekkora színhelyére, a vadregényes kis szigetre. Miközben gondját viseli anyjának, fény derül az apja halálát körüllengő szörnyű titokra, és a tudat, hogy ő tehet apja haláláról, szertefoszlik. A nyomasztó körülmények ellenére Jessie különös felszabadultságot érez, rájön, hogy megfásult a hétköznapokban, élete kiüresedett, és hogy férje mellett megfeledkezett álmairól, feladta művészi ambícióit. Amikor találkozik a felszentelés előtt álló szerzetessel, Thomas testvérrel, Jessie rádöbben, hogy lelke még nyitott a szerelemre. Jessie újra festeni kezd, megtalálja önmagát.
A méhek titkos élete szerzőjének új regénye ismét arról tanúskodik, hogy Sue Monk Kidd mélyen ismeri az emberi lelket, különösképpen a női lélek minden rezdülését és szenvedélyességét, és ezt a tudást egy fordulatos, letehetetlen regény lapjain az olvasókkal is megosztja.

3.170Ft

archív

Elfogyott

Leírás

376 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Kovács Kristóf

További információk

Tömeg 530 g
Méretek 146 x 35 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Sue Monk Kidd Dél-Kaliforniában él a férjével egy farmon. Első regénye, A méhek titkos élete több mint 2 millió példányban fogyott el csak az Egyesült Államokban, több nyelvre lefordították. Új regénye, A sellő legendája megjelenése után azonnal felkerült a toplistákra.