Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Dinah Jefferies

A toszkán grófnő

1943-at írunk. Sofia de’ Corsi grófnő olajfaligetek között fekvő toszkán villájában éli a háború dacára is nyugalmas hétköznapjait. Azonban minden a feje tetejére áll, amikor a villát is eléri a front, és német katonák érkeznek a falujukba. A grófnő minden áron fel akarja venni a harcot velük, így elbújtat a birtokon egy sérült angol rádióst. Férje, Lorenzo előtt is kénytelen titkolózni, mert tudja, hogy ezzel mindannyiuk életét kockáztatja.
Nemsokára kopogtat Sofia ajtaján Maxine, az olasz-amerikai újságíró, aki az ellenállás oldalán harcol, és a kezdeti bizalmatlanság és idegenség után a két nő barátságot köt. A szenvedélyes és öntörvényű Maxine megfogadta, hogy soha nem lesz szerelmes. Amikor azonban megismerkedik Marcóval, a jóképű partizánnal, nem tud ellenállni a mindent elsöprő érzelmeknek.
Sofia és Maxine hamarosan a nácik ellen folytatott veszélyes játszma közepén találják magukat. Vajon leleplezik őket? És vajon képesek lesznek megmenteni azokat, akiket szeretnek?

Leírás

376 oldal.

Kartonált.

Fordító: Kós Krisztina

További információk

Tömeg 380 g
Méretek 140 x 30 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Dinah Jefferies Malajziában született, kilencévesen költözött a szüleivel Angliába. Mélyen a szívébe zárta Délkelet-Ázsia és a Távol-Kelet világát, és gyerekkora óta számtalanszor járt arra. Az írónő élt kommunában egy rockbandával, dolgozott festőművészként, élt Olaszországban és Spanyolországban. Jelenleg Angliában él a férjével, és minden idejét a regényírásnak szenteli.