Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Akció!

Robin Maxwell

A vad írek

I. Erzsébet és a hírhedt kalóznő története
Az angol történelem egyik legizgalmasabb korszakát átfogó sorozat negyedik kötetében I. Erzsébet ír felkelőkkel száll szembe.

Az idősödő I. Erzsébet a Spanyol Armada legyőzése után elégedetten ülhetne Anglia trónján, ám Írország nem hagyja nyugodni. A zöld sziget meghódítására küldött nemesei sorra kudarcot vallanak. A heves klánvezérek és követőik, a vad írek harcba szállnak a koronával.
Az országos rebellió közepén egy különös látogatót jelentenek be a királynőnek: legfőbb ellenlábasa, Grace O’Malley, „minden ír felkelés anyja” kihallgatást kér tőle. Két különleges, irányításra termett, erôs kezû asszony kerül egymással szembe. A tét Írország sorsa.
Amint azonban színre lép a királynő legkedvesebb kegyence, a szenvedélytől és politikai ambíciótól fűtött Robert Devereaux, az ír ügy váratlan fordulatot vesz.
Lenyűgöző regény az erzsébetkori Anglia egy kevésbé ismert, ám viharos és meghatározó korszakáról, az ír konfliktus gyökeréről.

A szerzőről

Author

Robin Maxwell történész és sok bestseller szerzője. Kaliforniában él. Könyveit a világ szinte minden nyelvére lefordították.