Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Robin Maxwell

A vad írek

I. Erzsébet és a hírhedt kalóznő története
Az angol történelem egyik legizgalmasabb korszakát átfogó sorozat negyedik kötetében I. Erzsébet ír felkelőkkel száll szembe.

Az idősödő I. Erzsébet a Spanyol Armada legyőzése után elégedetten ülhetne Anglia trónján, ám Írország nem hagyja nyugodni. A zöld sziget meghódítására küldött nemesei sorra kudarcot vallanak. A heves klánvezérek és követőik, a vad írek harcba szállnak a koronával.
Az országos rebellió közepén egy különös látogatót jelentenek be a királynőnek: legfőbb ellenlábasa, Grace O’Malley, „minden ír felkelés anyja” kihallgatást kér tőle. Két különleges, irányításra termett, erôs kezû asszony kerül egymással szembe. A tét Írország sorsa.
Amint azonban színre lép a királynő legkedvesebb kegyence, a szenvedélytől és politikai ambíciótól fűtött Robert Devereaux, az ír ügy váratlan fordulatot vesz.
Lenyűgöző regény az erzsébetkori Anglia egy kevésbé ismert, ám viharos és meghatározó korszakáról, az ír konfliktus gyökeréről.

Leírás

450 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Dudich Ákos

További információk

Tömeg 680 g
Méretek 146 x 45 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Robin Maxwell történész és sok bestseller szerzője. Kaliforniában él. Könyveit a világ szinte minden nyelvére lefordították.