Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Gina Bounaguro - Janice Kirk

Ciao, bella

Grace boldogan él zenész férjével Velencében, többre nem is vágyik. Azonban közbeszól a háború. Olaszország szövetségre lép a náci Németországgal, Ugo leteszi a hegedűjét, fegyvert ragad és csatlakozik az olasz ellenálláshoz. Grace egy hegyi faluban keres menedéket, Ugo közel sem barátságos és befogadó családjánál. Grace-ből Graziella lesz, és botanikus apjának nyomdokaiba lépve füvekkel gyógyít.
A háború véget ér, de Ugo több mint fél év elteltével sem jön haza. Graziella boldogtalanul tengeti napjait beteg apósa házában, mígnem egy napon motorkerékpár hangja zavarja meg a vidék csendjét.
Egy fiatal amerikai katona felbukkanása nehéz döntés elé állítja Graziellát. Választania kell a váratlanul beköszöntő szerelem és a már-már reménytelen várakozás között.
A klasszikus hagyományok szellemében íródott regény remek jellemábrázolásával, izgalmas cselekményével és érzelmekkel teli emberi történetével méltán kapott számos elismerést az Egyesült Államokban.

Elfogyott

Leírás

264 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Czagányi Anikó

További információk

Tömeg 420 g
Méretek 146 x 20 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Gina Buonaguro és Janice Kirk kanadai írónők, regényeiket szerzőpáros formációban írják. „Hogyan lehet ketten regényt írni?” kérdezik tőlük rendületlenül az újságírók. „Mi azt nem értjük, hogy lehet regényt írni egyedül!” válaszolják rendületlenül az írónők. A Ciao, bella második regényük.