Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Laura Lippman

Cleo

1966, Baltimore. Maddie Schwartz egyik napról a másikra kisétál közel húszéves házasságából egy értelemmel és szenvedéllyel teli új élet reményében. Nyomot akar hagyni ebben a gyorsan változó világban: a segítségével találja meg a rendőrség egy meggyilkolt kislány holttestét. Nem sokkal ezután ismét Maddie közreműködésével egy fiatal nő holttestére bukkannak.
A fiatal fekete nő Cleo Sherwood, de Maddie-n kívül senki sem tudja és senkit sem érdekel, miért kellett meghalnia. Maddie elhatározza: mindent kiderít Cleo életéről és haláláról.
A nyomozás során olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akikkel korábbi életében elképzelhetetlen lett volna a találkozás: politikusokkal és az alvilág szereplőivel. Maddie nem képes tovább látni saját vágyain és álmain, így épp azoknak okoz fájdalmat, akik a legközelebb állnak hozzá. Nem kivétel ez alól az a fekete rendőr sem, akivel az éjszakáit tölti, és aki sokkal mélyebb érzelmeket táplál iránta, mint azt Maddie képzeli.

A The New York Times bestsellerírója új regényében mesterien egyesíti a pszichológiai feszültség és a klasszikus noir elemeit.

Elfogyott

Leírás

320 oldal.

Kartonált.

Fordító: Kós Krisztina

További információk

Tömeg 340 g
Méretek 140 x 26 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Laura Lippman korunk egyik legelismertebb és legsokoldalúbb krimiírója. Számtalan díjat kapott munkásságáért, és könyvei sokszor felkerültek az amerikai bestsellerlisták élére.