Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Winkler Róbert

Ctrl + C / Ctrl + V

Nagyvárosi természetbúvár? Elvadult ebszakértő? Totálkáros aszfaltbetyár? Netán médiakalóz? Winkler mindez egy személyben! Kedvenc írásai a Mancsból, és válogatás azok közül, melyeket útközben jegyzett le valahol a világban kalandozva.

Winkler Róbert 2002. szeptemberében kezdte tévés pályafutását a TotalCarral. Előtte a totalcar.hu weboldalt szerkesztette. Még korábban, közel egy évtizedig mezei újságíróként dolgozott, elsősorban nevelőegyesületénél, a Magyar Narancsnál, és egy időközben megszűnt utazási magazinnál.
A kötetben szereplő írások stílusa hasonló a mai autótesztekéhez, a témák és helyszínek azonban sokkal változatosabbak. Bokszolók, Krisna-tudatú hívők és szcientológus tanfolyam, népszerű és méltán népszerűtlen turisztikai célpontok a világ legkülönbözőbb pontjain. Csapja fel a könyvet, olvasson el egy szabadon választott bekezdést, és már látja is, mirôl van szó.

Elfogyott

Leírás

280 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

További információk

Tömeg 480 g
Méretek 172 x 29 x 192 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Winkler Róbert 2002 szeptemberében kezdte tévés pályafutását a TotalCarral. Előtte a totalcar.hu weboldalt szerkesztette. Még korábban, közel egy évtizedig mezei újságíróként dolgozott, elsősorban nevelőegyesületénél, a Magyar Narancsnál, és egy időközben megszűnt utazási magazinnál.