Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Emma Hooper

Etta és Otto és Russell és James

„Otto!
kezdődött a levél, kék tintával,
Elmentem. Még nem láttam a nagy vizet, úgyhogy oda megyek. A kocsit itt hagytam, ne aggódj! Nekem gyalog is jó. Megpróbálom nem elfelejteni, hogy vissza is kell jönnöm.

(örökre) a tiéd:
Etta.”
és a 83 éves Etta elindul. 3200 kilométert tesz meg gyalog, hogy lássa az óceánt. útja során a nyomába szegődik James, a prérifarkas, aki érti az emberi beszédet és énekelni is szeret. Férje, Otto közben türelmesen vár otthon. Etta recepteket és emlékeket hagyott neki hátra. Szomszédjuk, Russell szintén vár és emlékezik, de másra és másképp. Még mindig ugyanúgy szereti Ettát, mint amikor először meglátta, több mint ötven évvel ezelőtt. A regényben összemosódik a jelen és a múlt, a valóság és a képzelet, csakúgy, mint Alessandro Baricco írásaiban. Legalább annyira költészet, mint próza. Az olykor megható és olykor szívet melen­getően mulatságos történet életszeretetet, bölcsességet áraszt, és örökérvényű emberi viszonyokról szól.

3.970Ft

szépirodalom

Elfogyott

Leírás

336 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Sümegi Balázs

További információk

Tömeg 500 g
Méretek 146 x 33 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

A kanadai születésű Emma Hooper elsősorban zenész, és jelenleg Angliában él. Az Etta és Otto és Russell és James első regénye, de a fordítás jogait máris 23 országban adták el