Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Tasha Alexander

Gyöngyként hulló könnyek

Az 1800-as évek végén játszódó krimi egy izgalmas korba és világba repíti el az olvasót, a gyönyörű és dekadens Konstantinápolyba.
Az ifjú házasok, Emily és Colin az Orient expresszen Törökország felé tartanak. Romantikusnak induló nászútjukat egy brutális gyilkosság zavarja meg már az első napon. Egy fiatal háremhölgyet, a szultán vörös hajú kedvencét kegyetlenül megölik. Emily azonnal nyomozásba kezd. Nőként bebocsátást nyer a hárem zárt és titokzatos világába. Elég hamar rájön arra, hogy a védelmet ígérő falak nem óvnak meg az elszánt és könyörtelen gyilkostól.
A gyilkosság felderítésének gyorsan pörgő eseményeivel párhuzamosan az olvasó betekinthet a szeráj, a hárem, a hammamok, vagyis törökfürdők világába, olvashat szultánokról, háremhölgyekről és ágyasokról, s nem utolsósorban a 19. századi Konstantinápoly izgalmasan pezsgő életéről.

Leírás

352 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Listár Eszter

További információk

Tömeg 520 g
Méretek 146 x 33 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Tasha Alexander számos történelmi krimi-regény szerzője. A fiatal írónő Franciaországban járt egyetemre, ahol középkori történelmet tanult, aztán élt Amszterdamban, Londonban és az Egyesült Államok több városában. Jelenleg hol Chicagóban, hol Londonban él szintén író férjével.