Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Jan-Philipp Sendker

Hazatérés

Olyan regény ez, mely örökre beégeti magát az ember szívébe. Történet egy olyan szerelemről, amely legyőzi az időt, a távolságot és a kételyt. Egy olyan szerelemről, melyet nem köt semmilyen feltétel, s melynek lényege a megrendíthetetlen hit és bizalom.
A sikeres New York-i ügyvéd rejtélyes körülmények között eltűnik. Négy év múlva lánya, Julia egy szerelmes levelet talál a padláson, melyet apja egy Mi Mi nevű burmai nőnek írt sok-sok évvel ezelőtt. Julia Burmába utazik, az isten háta mögötti kis faluba, hogy fényt derítsen apja múltjára. Bár az apját reméli megtalálni, egészen másra lel.
A regényt átszövi a miszticizmus és spiritualitás, a babonák és az asztrológia, melyek szervesen épülnek bele a délkelet-ázsiai emberek mindennapi életébe, akik szentül hiszik, hogy a lényeges dolgok láthatatlanok.

3.570Ft

archív

Elfogyott

Leírás

328 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Szám István

További információk

Tömeg 495 g
Méretek 146 x 32 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Sendker Hamburgban született 1960-ban. Öt évig amerikai, majd öt évig ázsiai tudósítója volt a német Stern magazinnak. Sokszor járt Burmában, ahol mindig lenyűgözte az emberek kedvessége, hite és ereje.