Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

J. T. Ellison

Hazudj nekem!

A híres írópáros, Sutton és Ethan Montclair házassága egyáltalán nem olyan idilli, mint amilyennek kívülről látszik. Pedig sokáig úgy tűnt, hogy egymásnak teremtette őket az ég. Azonban a valóság messze nem ennyire szép, sőt… Vajon milyen titkokat rejt a gyönyörű villájuk? Mi zajlik a tökéletesség falai mögött?
A színjáték véget ér, amikor egy napon Sutton nyomtalanul eltűnik. Mivel nem visz magával telefont, és a bankszámla is érintetlen, mindenki gyilkosságra gyanakszik. Ugyan Sutton hagy a férjének egy cédulát, hogy ne keresse, de ez csak újabb kérdéseket vet fel.
Ethan rosszindulatú szóbeszéd célpontjává válik. A család, a barátok, a sajtó és a rendőrség egyelőre csak találgat, mi történhetett valójában. Vajon gyilkos-e Ethan? Hová tűnt Sutton? Tényleg képes volt megölni közös gyermeküket?
Az írónő már az első pillanattól kezdve mesterien tartja fogva az olvasó figyelmét, és nem ereszti egészen az utolsóig. A váratlan és vérfagyasztóan izgalmas fordulatokkal teli lélektani thriller letehetetlen olvasmány.

Leírás

344 oldal.

Kartonált.

Fordító: Tarr Bori

További információk

Tömeg 340 g
Méretek 140 x 28 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

J. T. Ellison politikusként kezdte a pályáját, de később visszatért kedvenc elfoglaltságához, az íráshoz. Jelenleg több mint húsz bestseller regényt tudhat maga mögött, amelyeket tizenöt nyelvre fordítottak le. A férjével Nashville-ben élnek.