Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Laura Fraser

Itáliai affér

Mit csináljon az ember, ha elhagyja a férje egy másik nő miatt? A harmincas éveiben járó Laura a napfényes Itáliába utazik felejteni. Egy kis szigeten, Ischián megismerkedik M.-mel, a párizsi művészettörténésszel, s ezzel egy közel két évig tartó különös szerelmi kapcsolat veszi kezdetét. Nincsenek elvárások, mindketten csupán jól akarják érezni magukat. Milánó, London, Marokkó, Eoli-szigetek, Lago Maggiore, San Francisco, Stromboli – mind egy-egy csodás randevú: gyönyörű tájak, romantikus, elhagyatott tengerpartok, eldugott paradicsomi kis szigetek, ínycsiklandó helyi ételek és italok.
Laura lassan feldolgozza válását, megbarátkozik az egyedülálló nő státuszával, és M.-nek köszönhetően ismét megtanulja szeretni önmagát, megnyílik az új érzelmekre, az új szerelemre, ugyanakkor rájön arra is, hogy felesleges hajszolni a nagy őt.
Egy adag szerelem, egy adag útleírás, egy adag önmegismerés.

2.170Ft

tájak, emberek

Elfogyott

Leírás

304 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Pavlov Anna

További információk

Tömeg 380 g
Méretek 126 x 29 x 187 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Laura Fraser San Franciscóban él, a Berkeley egyetemen tanít újságírást. Többek között a Vogue és a San Francisco Examiner számára ír cikkeket. Az Itáliai affér önéletrajzi ihletésű első regénye, korábban tényfeltáró könyve jelent meg a "fogyókúra-ipar"-ról.