Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Roberta Gellis

Lucrezia Borgia és a mérgek anyja

A reneszánsz olasz udvarok szerelemmel és cselszövéssel, sötét intrikákkal, történelmi jelentőségű eseményekkel és figurákkal teli élete egy igazi szakértő szórakoztató elbeszélésében.
„Megmérgezted” – hasított bele Lucrezia Borgia fogadószobájának csendjébe a borzalmas vád. A vádló nem más, mint újdonsült férje, Alfonso, a ferrarai herceg fia, az áldozat pedig Lucrezia egyik udvarhölgye, Alfonso állítólagos szeretője.
A pápa fattya, Lucrezia rémülten látja megismétlődni a Rómában történteket, ahonnan – épp a gyilkosságok és rosszindulatú pletykák miatt – örömmel költözött Ferrarába.
Azért, hogy elkerülje a háta mögötti sugdolózást és a nyílt vádaskodást, Lucreziának egyetlen választása marad: magának kell megtalálnia az igazi elkövetőt. Márpedig az idô szorít, a gyilkos pedig újra lecsap.

Roberta Gellis regényében életre kelnek a 16. századi olasz udvar összeesküvésekkel, árulásokkal, hazugságokkal alaposan átitatott mindennapjai, miközben felgöngyölődik egy izgalmas, fordulatokban gazdag nyomozás fonala.

Leírás

360 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Bobory Dóra

További információk

Tömeg 560 g
Méretek 146 x 36 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Roberta Gellis valószínűleg a legadekvátabb író a középkori udvarokban hajdan zajlott mérgezéseket illetően, ugyanis középkori irodalomból és biokémiából is szerzett diplomát. Tíz évig kutató kémikusként dolgozott, de végül íróként szerzett kiemelkedő elismerést történelmi regényeiért.