Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Sarah Jio

Párizs összes virága

Biciklis balesete után Caroline egy párizsi kórházban tér magához, és semmire sem emlékszik az addigi életéből. Hamarosan kiderül, hogy korábban magányosan és szomorúan élt egy párizsi lakásban. Az emlékei csak részletekben térnek vissza hozzá. Amint próbálja összerakni élete képkockáit, a felvillanó képekben egy férfit és egy kislányt lát. Mindeközben egyre közelebb kerül egy elegáns étterem jóképű tulajdonosához, és egy évtizedekkel korábbi rejtélyes ügy is leköti a figyelmét.
A nácik által megszállt Párizsban egy fiatal özvegy, Céline édesapja virágboltjában dolgozik, nevelgeti a kislányát, és titkon reméli, hogy egyszer még rátalál a szerelem. Azonban egy kegyetlen német tiszt felfedi a nő zsidó származását, és Céline veszélyes játszmába kezd, hogy megóvja szerettei életét.
Miközben Caroline az emlékei után kutat, a lakásában egy rejtekhelyen megtalálja Céline leveleit, és rájön, hogy az otthona szörnyű titkokat rejt. Lassan az is világossá válik számára, hogy talán több dologban is hasonlít Céline-re, mint valaha gondolta volna.
Ebben az izgalmas, ugyanakkor megható regényben a bestsellerírónő egybeszövi a jelent és a múltat, megmutatja, micsoda erő rejtőzhet egy emberben, milyen bonyolultak a szív útjai és mire képes az anyai szeretet.

Leírás

328 oldal.

Kartonált.

Fordító: Kós Krisztina

További információk

Tömeg 320 g
Méretek 140 x 27 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Sarah Jio nem csak sokoldalú bestseller­író: újságíró és fitneszblogger is. Az egyesült államokbeli Seattle-ben él férjével és három kisfiukkal. Regényei megjelenésükkor mindig az amerikai sikerlisták élére kerültek, ám magyarul most olvasható először.