Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Tari Annamária

Pillanatnyi boldogságok

Milyen életet szeretnénk élni, és milyet élünk?
A mindennapokban ígéretek, vágyak, remények, csalódás, kifáradás és kiégés váltják egymást.
Mit tehetünk önmagunkért, hogyan tudunk az online tér gyönyörű képeihez és a valóságunk olykor kemény feltételeihez képest olyan világot teremteni, amelyben jól érezhetnénk magunkat?
Ebben a kötetben a valóság egy szeletét is megmutatjuk, ugyanis indítottunk egy online kutatást arról, milyen hangulatok és érzelmek jellemzik a különféle generációkat, különös tekintettel a húszas és a harmincas korosztályra. Eredményeink azt mutatták, lenne min változtatni, ami nem tűnik egyszerűnek, ám higgyék el, nem is lehetetlen.

Elfogyott

Leírás

264 oldal.

Kartonált.

Szaklektorok: dr. Szilágyi Júlia, dr. Keresztes Zoltán

További információk

Tömeg 320 g
Méretek 124 x 21 x 183 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Tari Annamária gyakorló pszichológusként összefűzi az okokat és a magyarázatokat, hogy feltáruljon, milyen érzelmek mozgatják a mai világot és benne a kamaszokat. Értelmezésében a társadalom-lélektani és klinikai tapasztalatok segítenek abban, hogy megértsük az online személyiség szerepét, a társas agresszió mértékét, a kognitív folyamatok változásait, valamint a családi-iskolai érzelmi folyamatokat. Megannyi kérdés áll előttünk, amit az élet vet fel, és amire még időben kellene megtalálnunk a válaszokat.