Bejelentkezés

Hibás jelszó?

Kosár megtekintése

Victoria Cosford

Szerelemről és egyéb finomságokról

Amikor Vicky Firenzébe érkezik, hogy olaszul tanuljon és megmerítkezzen az ottani kultúrában, nem számít arra, hogy eltalálja Ámor nyila. A szerelem a jóképű és sármos, ám kissé rusztikus modorú talján séf, Gianfranco személyében érkezik. Gianfranco éttermében Vicky megismerkedik a toszkán konyhaművészettel is. Hétvégén a szerelmespár autóba pattan és felfedezi Toszkána gyönyörű tájait és a hegyekben megbújó középkori városkákat.

A színes leírásokban bővelkedő gasztromemoár becsempészi az olvasót Toszkána, Umbria, Elba és Perugia romantikus éttermeinek és bárjainak színfalai mögé. Remek olasz receptek szakítják meg hébe-hóba a szöveget, mely nincs híján humornak, szerelemnek és szerelmi csalódásnak.

„Toszkán mese szerelemről és ételekről” – az alcím magáért beszél, de mesénél többet kapunk: az írónő ironikus és olykor lírai stílusa igazi olvasási élményt is nyújt.

3.570Ft

tájak, emberek

Leírás

288 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Hidegh Gergely Béla

További információk

Tömeg 440 g
Méretek 146 x 27 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Victoria Cosford ausztrál újságíróno. Leginkább utazási és gasztronómiai rovatokba és magazinoknak ír, ezenkívül Dél-Ausztráliában sikeres fozoiskolát is vezet, ahol o maga is tanítja az egyszeru és minoségi alapanyagokra épülo olasz ételek elkészítésének módját.