Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Victoria Cosford

Szerelemről és egyéb finomságokról

Amikor Vicky Firenzébe érkezik, hogy olaszul tanuljon és megmerítkezzen az ottani kultúrában, nem számít arra, hogy eltalálja Ámor nyila. A szerelem a jóképű és sármos, ám kissé rusztikus modorú talján séf, Gianfranco személyében érkezik. Gianfranco éttermében Vicky megismerkedik a toszkán konyhaművészettel is. Hétvégén a szerelmespár autóba pattan és felfedezi Toszkána gyönyörű tájait és a hegyekben megbújó középkori városkákat.

A színes leírásokban bővelkedő gasztromemoár becsempészi az olvasót Toszkána, Umbria, Elba és Perugia romantikus éttermeinek és bárjainak színfalai mögé. Remek olasz receptek szakítják meg hébe-hóba a szöveget, mely nincs híján humornak, szerelemnek és szerelmi csalódásnak.

„Toszkán mese szerelemről és ételekről” – az alcím magáért beszél, de mesénél többet kapunk: az írónő ironikus és olykor lírai stílusa igazi olvasási élményt is nyújt.

3.570Ft

tájak, emberek

Elfogyott

Leírás

288 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Hidegh Gergely Béla

További információk

Tömeg 440 g
Méretek 146 x 27 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Victoria Cosford ausztrál újságíróno. Leginkább utazási és gasztronómiai rovatokba és magazinoknak ír, ezenkívül Dél-Ausztráliában sikeres fozoiskolát is vezet, ahol o maga is tanítja az egyszeru és minoségi alapanyagokra épülo olasz ételek elkészítésének módját.