Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Mo Hayder

Tokió

Greyt, a londoni diáklányt gyerekkora óta egy szörnyű bizonyosság gyötri. Senki sem hisz neki, ő mégis megszállottan kutat, hogy kiderítse látomásának valóságalapját. Tokióba utazik, ahol reményei szerint fellelheti a legfontosabb bizonyítékot, egy filmfelvételt az 1937-es nankingi mészárlásról, amely során a japán katonák háromszázezer ártatlan kínai embert gyilkoltak le. A filmfelvétel – ha egyáltalán létezik – csak egy valakinél lehet: a brutális esemény egyik túlélőjénél. Csakhogy a szóban forgó professzor feltételekhez köti az együttmûködést. Véres feltételekhez.
Grey felcsap hosztesznek egy tokiói elit night-clubba, ahol kapcsolatba kerül a város legrettegettebb jakuzafőnökével, aki szintén megjárta Kínát az invázió során. Mindhárom szereplőnek, az angol diáklánynak, a kínai professzornak és a japán jakuzafőnöknek is megvan a maga titka, de vajon mi lehet bennük a közös?

Egyszerre tárul fel a japán maffia könyörtelen világa, és derül fény a japán katonák II. világháborús kegyetlenkedéseire. A háttérben húzódó összefüggések felülmúlják a képzeletet.

Elfogyott

Leírás

368 oldal.

Puhatáblás.

Fordító: Bobory Dóra

További információk

Tömeg 400 g
Méretek 129 x 29 x 192 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Mo Hayder, a kitűnő amerikai thrilleríró, tizenöt évesen otthagyta az iskolát. Volt pincérnő, biztonsági ember, angoltanár Ázsiában, dolgozott a filmiparban és hoszteszként Tokióban. Jelenleg Kaliforniában él a férjével és a kislányával.