Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Claire Douglas

Utoljára látták

Futhat…
Libby menekülni szeretne mostani életéből, hogy kiheverje az utóbbi hónapok testi-lelki megpróbáltatásait, és hogy rendbe tegye a házasságát Jamie-vel. Egy idegen házaspár felajánlja, hogy a nyaralás idejére cseréljenek lakást, mire Libby és Jamie gondolkodás nélkül igent mond.

De nem menekülhet…
Azonban épp hogy sikerül újból közel kerülniük egymáshoz, Libby furcsa és hátborzongató eseményeket észlel a tengerparti luxusnyaralóban. Az elszigeteltség és nyugalom kezd fenyegetővé válni. Libby úgy érzi, nincsenek egyedül. Vajon figyelik őket?

Mert valaki tudja a titkát…
Jamie próbálja könnyedén venni a félelmetes történéseket, de Libby úgy érzi, mindez nem lehet a véletlen műve.
És miért van az, hogy a ház szörnyű emlékeket idéz fel a múltjából? Annak az éjszakának az emlékét, amikor utoljára látta élve a legjobb barátnőjét, és azt tette, amit örökre el akart felejteni.
Amikor Jamie hirtelen megbetegszik, Libby nem akar mást, mint visszatérni tökéletlen, mégis biztonságos életükbe. De már túl késő. És miután kiderül, hogy Jamie is titkot rejteget előle, Libby kis híján összeomlik. El akarta temetni múltjának sötét titkait, ám ahogy a sötétségből előmászik a múlt, Libby sejti, hogy csapdába került. Ki állított csapdát? Mit akar tőle? És mekkora áldozatra hajlandó ő maga, hogy túlélje ezt az egész borzalmat?

Leírás

320 oldal.

Kartonált.

Fordító: Czagányi Anikó

További információk

Tömeg 340 g
Méretek 140 x 26 x 200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Claire Douglas angol újságíró és blogger. Az „Ikrek” az első regénye.