Bejelentkezés

Hibás jelszó? Register

Kosár megtekintése

Khaled Hosseini

Ezeregy tündöklő nap

Afganisztán, 80-as évek. A perzsa kultúra egykori bölcsőjének életét ellehetetleníti a terror és a háború.
Két nő: Mirjam és Leila. Mirjam a társadalomból kivetett törvényen kívüliként születik, s kamaszkorában még azt a kevés szeretetet is megvonja tőle a sors, amit gyerekként még megkapott. Leilára akár boldogság is várna, ha életét nem forgatná fel mindenestől a véres háború. A két nőt közel hozza egymáshoz a szenvedés és a szeretett emberek elvesztése, sorsuk összefonódik a kegyetlen férfivilágban.
A Papírsárkányok című világhírű regény szerzője az afgán történelem harminc évnyi krónikájába ágyazza a szívszorító történetet szeretetről, szerelemről és egy hihetetlen tettekre sarkalló önfeláldozó barátságról. Khaled Hosseini új regényében megdöbbentő képet fest a tálib uralom alatt sínylődő Afganisztánról, miközben páratlan érzékenységgel ábrázolja a női sorsokat.

3.570Ft

archív

Elfogyott

Leírás

424 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Bobory Dóra

További információk

Tömeg 620 g
Méretek 146 x 37 x 201 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A szerzőről

Author

Khaled Hosseini Afganisztánban született 1965-ben, egy ötgyermekes családban nőtt fel. Édesanyja fárszi nyelvet és történelmet tanított egy kabuli lánygimnáziumban, édesapja diplomata volt. 1980-ban a véres kommunista puccs után a család nem tért vissza a franciaországi kiküldetésből, hanem politikai menedékjogot kért és kapott az Egyesült Államokban. Khaled Hosseini jelenleg Kaliforniában él feleségével és gyermekeivel.